Hogyan zajlik az online konzultáció?

Az alábbiakban összefoglaltuk az online konzultáció kapcsán felmerülő gyakori kérdéseket, a foglalás menetét és azokat az információkat, amelyek ismeretében a legtöbbet hozhatja ki a személyre szabott szaktanácsadásból.

Amennyiben marad még kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy email formájában.

Miben segíthet az online konzultáció?

  • Nem szükséges utazni, várakozási idő nélkül, otthonról kényelmesen juthat hozzá a problémák megbeszéléséhez
  • Otthonról, biztonságosan és kényelmesen választ kaphat a kérdéseire
  • Az online konzultáció kiváló lehetőség arra, hogy a kezelés után felmerülő kérdéseire választ kaphasson, valamint, hogy az eddig elért eredményeket megtarthassa
  • Ha mozgásszervi probléma jelent meg, és tanácsot szeretne kérni
  • Ha másodvéleményt szeretne kérni gerincferdüléssel, vagy egyéb gerincproblémával kapcsolatban
  • Segít a motiváció fenntartásában

 

Hogyan tud bejelentkezni?

Az “Időpontfoglalás” gombra kattintva egy Jelentkezési laphoz jut, ennek kitöltésével és elküldésével jelentkezhet Online konzultációra. Itt lehetősége van az időpont kiválasztására, illetve további fontos információk megadására. A bejelentkezést követően egy válasz emailben elküldjük a további teendőket.

Amennyiben orvosi leletei már vannak, az info@liskaklinika.hu email címre küldje el őket, hogy már a konzultáció igénybevétele előtt felkészülhessünk a problémát illetően, így a lefoglalt időpontban még hatékonyabbá válik a konzultáció.

Mire lesz szükség?

Az egyeztetett időpontban elindítjuk a videóhívást. Mindössze egy okostelefonra, vagy tabletre, laptopra lesz szükség és a Zoom alkalmazásra, amelyen keresztül a videóhívás történik. A Zoom alkalmazást innen tudja ingyenesen letölteni.

Hogyan zajlik a konzultáció?

Az adatok felvétele után a doktornő célirányos kérdéseket tesz fel a problémát illetően. A konzultáció során esettől függően tanácsokat ad, vagy betanít egy mozgásformát. A konzultáció végén a doktornő ismerteti a további lehetséges lépéseket a probléma csökkentésének, megszüntetésének érdekében. Betanítás esetén az új gyakorlatokat bemutató videókat a konzultáció után emailben elküdjük Önnek.

Ha a konzultáció után kérdése merülne fel, emailben van lehetősége eljuttatni hozzánk, amelyet egy válasz e-mailben díjmentesen tisztázunk.

Hogyan lehet fizetni?

A fizetés a konzultáció igénybevétele előtt, bankkártyás fizetéssel történik.

A befizetés megérkezése után a regisztrációnál megadott email címre elküldjük a számlát.

Online áraink:

  • Első alkalom, ha még nem járt nálunk: 14.900 Ft. Ez magába foglalja az állapotfelmérés díját és a konzultációt.
  • További alkalmak: 9.900 Ft
  • Időtartam: 45 perc


A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembevételével lehetséges:

Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a konzultáció előtt minimum 72 órával történik.

A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken kizárólag telefonon vagy SMS-en keresztül tehető meg.

Amennyiben egy időpontot úgy kíván lemondani vagy áthelyezni, hogy a konzultáció eredeti időpontjáig kevesebb, mint 72 óra van hátra vagy egyáltalán semmilyen módon nem hozza tudtunkra lemondását és nem is jelenik meg, mivel a kérdéses időpontot fenntartottuk Önnek, ezért az a konzultációs időpont elvész, és az új időpont ismételten díjköteles lesz majd.

DR. LISKA-MOHAI MARIANNA

orvos, manuálterapeuta, AtlasPROfilax specialista, belgyógyász, klinikai onkológus, életmód-tanácsadó és terapeuta, fül-akupunktúrás addiktológus