Vélemények

Nyakmerevségem, a fejem forgatásának beszűkülése és nehéz tartása, a hátam derekam fájdalma, már napi feladataim elvégzésében rendszeressen problémát okozott. A kezelés után a tarkó és váll merevség rögtön megszűnt. Az ajánlott könnyű napi torna óta szép lassan a hát és derékproblémáim is megszűntek. Nagyon lazának és felszabadultnak érzem magam. Liska doktornőnél hatékony és korrekt sikeres kezelést kaptam. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani, és bátran ajánlom minden nyak-hát-derékfájós sorstársamnak a kezelést.

János

Sajnos évek óta küzdök derékproblémákkal, több csigolyámnál is derék tájékon porckorong sérvem volt. Az egyik ismerősöm ajánlotta Önt, akinek szintén sokat segített. Ezúton is szeretném külön megköszönni a doktornőnek, amit értem és az egészségemért tett. Azt, ami velem történt, nem tudom másképp leírni, mint, hogy amikor elbicegtem a doktornőhöz, alig tudtam vezetni az autót, nem tudtam normálisan kiegyenesedni és csak nagy nehezen jutottam el a rendelőig. Viszont a kezelés után kiegyenesedve jöttem ki és bár még mindig fájdalmakkal, de el tudtam menni a gyerekekért. Az előírt gyakorlatokat végeztem otthon és egy hét múlva visszamentem a második kezelésre. Egy hétre rá megint tudtam dolgozni, és el tudtam látni az otthoni teendőimet. Szinte a csodával határos módon gyógyultam! A borzasztó fájdalom megszűnt és meggyőződésem, hogy ezt a doktornő nélkül nem tudtam volna elérni. A nap minden egyes percében érzem a kezelések hatását, amikor le tudok hajolni a gyerekek játékaiért vagy fel tudom venni a kicsit az ölembe. Csak az tudja ez mekkora kincs, aki nélkülözte már a mások számára oly egyszerűen megvalósítható, mindennapi cselekvéseket. Még egyszer nagyon köszönöm!

Vera

Azzal a panasszal jöttem Önökhöz, hogy az előző 3-4 héten már napi szinten elviselhetetlen fejfájás gyötört. A szemészeten és az ideggyógyászaton mindent rendben találtak, senkitől sem kaptam választ a problémáimra. Önöknél már az első kezelés után lecsökkent a fájdalom, a következő kezelés után már csak ritkán jött elő a fejfájás. A megbeszélt gyógytorna gyakorlatokat otthon rendszeresen csinálom, sokkal jobb a közérzetem, végre normálisan tudok dogozni. Nagyon örülök, hogy megtaláltam végre a Liska Klinikát, ahol megkaptam a számomra megfelelő kezelést, gyógyítást! Abszolút nem volt fájdalmas a kezelés, teljesen elviselhető volt.

László

Körülbelül 8 éve nagyon fájt a jobb csípőm már minimális terhelés esetén is. A fájdalom egyre elviselhetetlenebbé kezdett válni, azt gondoltam, elkophatott a csípőm és protézisre lesz szükségem. Ezek után kerültem Önhöz. A panaszom elmondása és az alapos vizsgálat után azt a számomra nehezen hihető választ kaptam, hogy néhány kezeléssel ettől a bajomtól megszabadulhatok. Már az első kezelés után simán tudtam sétálni anélkül, hogy a fájdalom előjött volna! A második kezelésre is szükség volt, bár a fájdalom gyakorlatilag az első kezelés után megszűnt. Örökre hálás vagyok, hiszen a folyamatos fájdalom felőrli az embert, ez nálam megszűnt, ismét teljes életet élek.

Lajos

Loading...

Elérhetőségeink

+36 30 928 5369

 

info@liskaklinika.hu

 

1081 Rákóczi út 71. 1. emelet 4.