Videótár

AtlasPROfilax

Liska Gerincterápia

A derékfájás megelőzésének alapja: a medence stabilitása – Oktató videó

A helyes testtartás alapja a medence stabilitása.

A megfelelő izmok összehangolt működésével tartva a medencét a test súlya a farizomra terhelődik, így a derék fájdalommentessé válik. A videón bemutatott gyakorlat segít a derékfájás megelőzésében, kezelésében, és hatékony kiegészítője a Liska Gerincterápiának.

Mi a Tudatos Testtartás Tréning (TTT)?

A helyes testtartás esetén a test súlyvonala a legerősebb csontokon halad át, és az izmok erejével könnyen, erőfeszítés nélkül tartjuk meg magunkat.

A helyes testtartás alapvető szempontjait tartalmazza legújabb videónk.

A Tudatos Testtartás Tréningünkön ezt egyénre szabottan is megtanítjuk pácienseinknek, hogy megtanulják, hogyan tudnak úgy állni, ülni, és pihenni, hogy ez a legkevesebb izommunkát igényelje.

A regenerációt elősegítő gyakorlatok

Az alábbi videókban bemutatjuk, hogy milyen gyakorlatokkal tudjuk a testtartásban leggyakrabban szereplő izmokat megerősíteni. A gyakorlatokat naponta végezve könnyedebbé válik a helyes testtartás, illetve a kezelést követően segíti a regenerációt.

Kezdőknek

Haladóknak

Hátkímélő alváspózok – Ingyenes oktató videó

A hátfájás egyik leggyakoribb oka a helytelen alváspóz.
A pihentető alvás nagyon fontos az emberi test regenerációjában.

Ebben segít ez az oktatóanyag, melyben bemutatjuk, melyek az egészséges alváspózok. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és már küldjük is az ingyenes oktató anyagot.

Otthon végezhető légző gyakorlat a megfelelő oxigénellátásért és az immunrendszer támogatásáért

A koronavírus járvány okozta helyzet miatt a videóban szereplő légzőgyakorlatot melegen ajánlom mindenkinek az otthoni időszakra.

Életmód – Böjtkúra

Loading...

Elérhetőségeink

+36 30 928 5369

 

info@liskaklinika.hu

 

1081 Rákóczi út 71 1/4